Меню
Последвайте ни Последвайте ни във Facebook Последвайте ни в LinkedIn
Начало / За нас - Ресурси

Ресурси

Години опит

22

Изградена площ м2

320 500

Построени сгради

54

Нови домове

2350

ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ

БОКАЛ може да се похвали с екип от утвърдени специалисти в строителството, финансите, маркетинга и мениджмънта. Компанията поощрява креативността, прецизността и високата отговорност като личностни качества, насърчава екипния подход и професионализма в работата на всички нива.


Към моментa БОКАЛ е привлякла в редиците си 193 - ма специалисти, работници и инженери, в следните направления:

•    Строителство и архитектура /строителни инженери/
•    Аналитични специалисти /геодезист, инженер – конструктор в строителство/
•    Административен персонал /технически изпълнители, технически сътрудници/ 
•    Строителни работници

Фирмата разчита на специализирано звено за техническото обслужване на проектите, което отговаря за изготвяне на строителните бюджети, доставка на материали и координиране на строителството с техническите служби на общините,  предприятията за доставка на услуги, вода, ток, парно и газ.

За всеки проект се назначава проект - мениджър, който отговаря за спазването на графиците и контрола върху строителните разходи. Техническите ръководители по места осъществяват директен контрол върху строителния процес на всеки един обект. Фирмата разполага със собствени бригади за всички видове строителни дейности.
Изграденото звено за комплексно обслужване на клиентите отговаря за презентирането на новите обекти, подготовка и подписване на договорите с клиенти, нотариално финализиране на продажбите и въвеждането на клиентите във владение на закупените от тях жилища. Звеното осъществява и следпродажбено обслужване, включващо извършването на довършителни работи.

 

МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ

За обезпечаване качественото и навременно изпълнение на строителните процеси БОКАЛ разполага със собствена материално-техническа база, която включва:

Кофражи - 6 500 м2

   • Хоризонтален - 5 500 м2

   • Вертикален - 1 000 м2

Скеле - 2 500 м2

Кранове - 6 бр.

   • Comansa - 45/50 метра - 4 бр.

   • Liebherr - 26/30 метра - 2 бр.

Автомобили - 26 бр.

 

 

Сайтът използва технологията „бисквитки“ за да предостави нужната функционалност. Повече за политиката ни на поверителност може да научите тук.

X